x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Bugetul Ministerului condus de Udrea, avizat favorabil de comisiile de administraţie

Bugetul Ministerului condus de Udrea, avizat favorabil de comisiile de administraţie

05 Ian 2010   •   00:00

Bugetul pe 2010 al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de Elena Udrea, a primit avizul favorabil al reprezentanţilor comisiilor reunite de administraţie publică şi amenajarea teritoriului din Parlament, fiind aprobate şi trei amendamente propuse de deputaţi şi senatori.



Vicepreşedintele comisiei de administraţie, Mircea Duşa (PSD), a declarat că amendamentele aprobate sunt pentru căminul cultural din comuna Topolog, judeţul Tulcea, căminul cultural din Măeşti, judeţul Bihor şi canalizarea comunelor Girov şi Bodeşti, din judeţul Neamţ, amendament propus de social-democratul Victor Surdu.

Bugetul Ministerului Dezvoltării şi Turismului a fost aprobat cu unanimitate de voturi de membrii comisiilor reunite de administraţie ale Parlamentului, care au dat un aviz favorabil, raportul urmând să fie elaborat de comisiile de buget-finanţe, informează Mediafax.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat la finalul audierii în comisiile parlamentare că speră într-o colaborare aşa cum a început încă de la audierile pentru funcţia de ministru. (V.A.)

×
Subiecte în articol: economic