x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BUSINESS/INFO

BUSINESS/INFO

03 Noi 2004   •   00:00

3 noiembrie 2004

ASPIRATII. Distribuitorul de electronice si electrocasnice LG Electronics Romania vizeaza sa devina, pina in 2008, principalul jucator pe piata de profil, cu o cota de 20%, de patru ori mai mare decat nivelul actual. "Anul acesta este decisiv pentru noi si pentru obiectivul nostru de a ajunge lider pe piata romaneasca de electronice si electrocasnice. Estimam o crestere a cifrei de afaceri cu 20% comparativ cu 2003, pana la 25 milioane euro", a mai spus Han Khyu. LG Romania vizeaza anul viitor incasari de 50 milioane euro, acestea urmand sa creasca pana la 300 milioane euro in anul 2010.

NUMIRE. BNR a aprobat numirea lui Hans-Jurgen Ruble in functia de vicepresedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte, respectiv de vicepresedinte al Consiliului de Administratie. Noul vicepresedinte se va ocupa de administrarea departamentelor de marketing, distributie si administrare colectiva. Hans-Jürgen Rubl..., 51 de ani, lucreaza de peste 21 de ani pentru Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania), avand o vasta experienta in ceea ce priveste economisirea si creditarea pentru domeniul locativ. "Cred ca experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul caselor de economii - si mai ales in marketing si distributie - va fi un atu pentru mine in munca pe care o voi desfasura de acum incolo", a declarat Hans-Jürgen Rubl....

TRAVERSE DE MILIOANE. CFR SA a achizitionat de la firmele Prebet Aiud, Metabet CF SA Pitesti si Dunapref Giurgiu, in cadrul unei licitatii organizate de Bursa Romana de Marfuri (BRM), traverse de beton in valoare de peste 6,5 milioane dolari. Saptamana trecuta au fost efectuate, prin BRM, tranzactii in valoare de 12,6 milioane dolari. Prin intermediul bursei, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova a inchiriat utilaje pentru deszapezire in valoare de 2,9 milioane dolari, in timp ce compania CFR Marfa si-a intregit stocul de combustibil cu produse de 1,8 milioane dolari.

×
Subiecte în articol: economic milioane