x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BUSINESS/INFO

BUSINESS/INFO

21 Oct 2004   •   00:00

21 octombrie 2004

BIROURI. Un grup de investitori straini persoane fizice a investit 5 milioane euro pentru construirea unei cladiri de birouri de clasa A in Bucuresti, a declarat agentiei MEDIAFAX directorul general al Rom International Service, Cezar Lazarescu, unul dintre agentii imobiliari ai proiectului. Cladirea, situata in zona Camerei de Comert si Industrie, are o arie construita desfasurata de 4.037 metri patrati si este dispusa pe noua niveluri (subsol, parter, mezanin si sase etaje), suprafata utila fiind de 2.631 de metri patrati.

INCA UN MALL. Societatea Jaguar Development a cumparat recent de la firma Sirius Investitii proiectul privind realizarea centrului comercial City Mall din Bucuresti. Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 25 milioane euro. Complexul este amplasat in partea de sud a Capitalei si va avea trei niveluri subterane pentru parcari si depozite, parter si patru etaje supraterane. Suprafata construita desfasurata va fi de 35.815 metri patrati, in timp ce spatiile destinate inchirierii vor insuma 19.000 metri patrati.

NOTORIETATE. Eurovita, liderul pietei de vitamine, suplimente nutritive si tonice, este, conform unui studiu Omnibus desfasurat in mai 2004, cea mai cunoscuta marca din categoria complex de vitamine. In anul 2003, cifra de vanzari a acestui brand a fost de 3,368 milioane de dolari. Conform aceluiasi studiu, romanii au cheltuit cu 50% mai mult pentru consumul de vitamine si minerale fata de acum cinci ani. Piata de vitamine, suplimente minerale si tonice are o crestere anuala de 13,5% si este in valoare de aproximativ 27 milioane USD. "Eurovita este povestea de succes a unui brand 100% romanesc si se bucura de aprecierea consumatorilor. Romania urmeaza tendinta internationala de crestere a consumului de vitamine si minerale in fiecare an", a declarat Roberto Musneci, presedintele Europharm si vicepresedinte si director regional pe Europa de Sud si Est al GlaxoSmithKline.

×
Subiecte în articol: economic