x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BUSINESS/INFO

BUSINESS/INFO

18 Oct 2004   •   00:00

18 octombrie 2004

BURSE PENTRU STUDENTI. Studentii facultatilor din Bucuresti pot castiga una dintre cele noua burse a cate 800 de euro oferite de Eurom Bank. "Loteria burselor" este un proiect initiat de Eurom Bank. Pentru a putea participa la loterie, studentii trebuie sa constituie un depozit la termen sau un cont curent de economii FlexiCont la aceasta banca. Castigatorii vor fi selectati de un computer, din numerele de cont ale participantilor. Studentii care au obtinut media generala minimum 9 in anul premergator ultimului an de studiu obtin inca o bursa din oficiu.

STOCURI DE GAZE PENTRU IARNA. Procesul de inmagazinare a gazelor naturale pentru perioada de iarna 2004-2005 s-a incheiat vineri, dupa ce in depozite a fost acumulata o cantitate de 3 miliarde metri cubi, potrivit Ministerului Economiei si Comertului.
Anul trecut, stocurile de gaze naturale s-au situat in jurul valorii de 2,5 miliarde metri cubi. Conform angajamentelor asumate de Romania cu Uniunea Europeana, capacitatea de inmagazinare trebuie sa creasca, pana in anul 2007, la 4,5 miliarde metri cubi, cantitate ce ar acoperi 25% din necesarul de consum anual. In prezent, stocurile de gaze asigura 16% din consumul anual, situat in jurul valorii de 18 miliarde metri cubi.

×
Subiecte în articol: economic