x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CBRE a înregistrat în 2017 afaceri de 12,6 milioane euro

CBRE a înregistrat în 2017 afaceri de 12,6 milioane euro

02 Iul 2018   •   13:14
CBRE a înregistrat în 2017 afaceri de 12,6 milioane euro
Sursa foto: peshkov

CBRE, lider naţional pe piaţa de consultanţă imobiliară, a înregistrat la finalul anului 2017 afaceri în valoare de 12,6 milioane de euro (peste 57 milioane de lei) şi un profit de circa 1,5 milioane de euro (aproape 7 milioane de lei).

 

Conform unui comunicat remis, luni, aceste rezultate indică o creştere record a cifrei de afaceri, cu peste 33% faţă de 2016, când compania a raportat afaceri în valoare de aproximativ 9,5 milioane de euro (42,6 milioane de lei). Profitul s-a majorat cu 50% faţă de 2016, când se situa la circa 1 milion de euro (aproximativ 4,6 milioane de lei).

"Creşterile înregistrate de CBRE au la bază serviciile integrate pe care le oferim clienţilor noştri - avem capacitatea, resursele umane şi know-how-ul necesare pentru a acoperi toată paleta de nevoi legate de spaţiu ale unui client, de la momentul când ia în calcul intrarea pe piaţa românească, la identificarea şi amenajarea spaţiului potrivit şi până la susţinerea activităţii sale de zi cu zi. Pentru fiecare dintre componentele principale din oferta noastră - închiriere de spaţii de birouri, spaţii industriale, retail, investiţii, project management, evaluare sau property management, design şi amenajări interioare sau facility management- ne bazăm pe echipe solide, conduse de manageri seniori experimentaţi, peste 200 de profesionişti împărţiţi între divizia de tranzacţionare şi consultanţă (153 de oameni) şi cea de facility management (66 de oameni), ceea ce reprezintă cel mai mare efectiv de consultanţi, brokeri şi evaluatori activi existent la ora actuală pe piaţa de real estate", a declarat Răzvan Iorgu, managing director al CBRE România.

CBRE îşi consolidează astfel, conform rezultatelor din anul 2017, poziţia de lider al companiilor furnizoare de servicii de consultanţă imobiliară, cu rezultate de top atât în brokeraj/ intermediere, cât şi în administrare de proprietăţi, project management şi evaluare. Tot în 2017, CBRE a consolidat şi noua divizie de Facility Management, prin compania subsidiară CBRE GWS România, care a ajuns la 66 de angajaţi şi 2,5 milioane USD cifră de afaceri, cu vânzări estimate pentru 2018 de 6 milioane de dolari.

CBRE Group, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale şi investiţii în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2017. Compania are peste 80.000 de angajaţi (fără a include afiliaţii) şi deserveşte proprietari şi chiriaşi prin intermediul celor peste 450 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare şi coordonare de tranzacţii şi management de proiecte, managementul proprietăţii, administrarea investiţiilor, evaluare, închiriere de proprietăţi, consultanţă strategică, vânzări de proprietăţi, servicii ipotecare şi servicii de dezvoltare. AGERPRES

×