x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CEC acordă 25 milioane de euro Grupului Aaylex, proprietarul brandului CocoRico

CEC acordă 25 milioane de euro Grupului Aaylex, proprietarul brandului CocoRico

20 Aug 2019   •   12:26
CEC acordă 25 milioane de euro Grupului Aaylex, proprietarul brandului CocoRico

CEC Bank a semnat un contract în valoare de 25 milioane de euro cu  Grupul Aaylex, proprietar al brandului CocoRico, pentru refinanţarea unei emisiuni de obligaţiuni. Professional Capital Finance a acordat consultanţă financiară specializată Aaylex Grup în structurarea şi implementarea tranzacţiei. 

"În linie cu misiunea asumată, CEC Bank susţine cu precădere proiectele româneşti care contribuie la dezvoltarea economică, la crearea şi menţinerea locurilor de muncă. Grupul Aaylex este un exemplu în acest sens. Partenerul nostru deţine în Buzău unul dintre cele mai moderne abatoare din sud-estul Europei, retehnologizat conform normelor Uniunii Europene. Credem cu tărie în capacitatea de producţie autohtonă şi suntem siguri că acest proiect va continua să reprezinte o poveste de succes la nivel regional", a declarat Bogdan Constantin Neacşu, director - prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank. 

Cu o experienţă de peste 25 ani în industrie, Grupul Aaylex se regăseşte în top 3 producători/distribuitori de carne din România, fiind cel mai mare exportator autohton de carne cu capital privat romanesc. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cec finantare cocorico