x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CELEBRUL ASTROLOG PAVEL GLOBA / Criza va dura până în anul 2020

CELEBRUL ASTROLOG PAVEL GLOBA / Criza va dura până în anul 2020

de Mihaela Matachita    |    19 Dec 2008   •   00:00

Anul 2009 va fi extrem de greu, iar evenimentele nefericite vor începe din primele clipe ale intrării în noul an, a afirmat cunoscutul astrolog de origine rusă Pavel Globa.



Astrologul Pavel Globa a prezentat unele dintre prezicerile sale pentru 2009 presei ruse, după cum a relatat publicaţia online Utro.ru. Globa, care locuieşte acum în Germania, a mai spus că lumea va traversa o criză de sistem, care va culmina în 2012, dar încercările cele mai grele vor fi abia în 2016-2017. Ţările lumii vor ieşi complet din criză abia spre sfârşitul lui 2019-începutul lui 2020. El a mai spus că ruşii vor resimţi efectele crizei mondiale în primăvară, dar cel mai tare criza îi va lovi pe oligarhi, astfel încât perioada următoare ar putea fi numită “şi bogaţii plâng”. Oligarhii, care au strâns averi fabuloase din privatizări ilicite la mijlocul anilor ’90, vor suferi pierderi majore de capital. Rusia ar putea depăşi criza, recurgând la resursele sale naturale. El i-a asigurat pe ruşi că nu vor trăi mai rău decât în anii ’90. “Să dea Domnul ca Medvedev împreună cu Putin să facă faţă crizei, mai ales în perspectiva anului 2012, care va fi unul extrem de complicat pentru lumea întreagă”, a spus Globa.

SUA
Prezicerile privind viitorul imediat al SUA sunt sumbre, ţara urmând să se confrunte cu reîmpărţirea proprietăţii, falimente, criminalitate. Evocând preziceri din secolul XV, potrivit cărora cel de-al 44-lea preşedinte al SUA va fi piaza rea pentru ţara sa, Globa îl asociază pe Obama cu fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov: “Mari speranţe sunt legate de Obama, însă acesta nu le va realiza, aşa cum nici Gorbaciov nu le-a satisfăcut pe ale noastre”.

Alte preziceri

Dintre prezicerile pe care şi le-a asumat Pavel Globa, cele mai cunoscute au fost: destrămarea URSS, otrăvirea lui Viktor Iuşcenko înainte ca acesta să devină preşedinte al Ucrainei, catastrofa nucleară de la Cernobîl, atacurile teroriste împotriva SUA de la 11 septembrie 20.

×
Subiecte în articol: economic globa