x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Chiţoiu: Ne dorim să avem în următoarele şase luni o creştere economică de 1,5- 1,7% din PIB

Chiţoiu: Ne dorim să avem în următoarele şase luni o creştere economică de 1,5- 1,7% din PIB

de Mediafax    |    02 Iun 2012   •   19:11
Chiţoiu: Ne dorim să avem în următoarele şase luni o creştere economică de 1,5- 1,7% din PIB

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca ministerul pe care il conduce isi propune pentru Romania, pe urmatoarele sase luni, o crestere economica de 1,5- 1,7% din PIB.
Potrivit lui Daniel Chitoiu, in urmatoarele sase luni, economia Romaniei ar trebui sa creasca cu 1,5- 1,7% din PIB datorita masurilor pe care si le-a propus sa le ia actualul Guvern.

"Obiectivul pe termen scurt pe care il are Guvernul Ponta si Ministerul Economiei este de a crea un mediu favorabil investitiilor care sa duca la dezvoltarea economica. Romania are nevoie de masuri astfel incat sa avem un mediu de afaceri sustenabil. Mediul de afaceri din Romania nu numai ca nu a fost stimulat sa se dezvolte, dar dimpotriva au fost luate masuri pentru a fi distrus. Masurile luate pana acum au fost luate din prostie, apoi au fost masuri de taiere de venituri astfel incat au dus in final la reducerea cresterii economice in Romania. Noi, in urmatoarele sase luni avem ca obiectiv cresterea economiei, ne dorin sa avem o crestere de 1,5-1,7% din PIB", a declarat Daniel Chitoiu.

×