x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cinci oferte pentru construirea tronsonului Nușfalău - Suplacu de Barcău

Cinci oferte pentru construirea tronsonului Nușfalău - Suplacu de Barcău

10 Mar 2020   •   10:42
Cinci oferte pentru construirea tronsonului Nușfalău - Suplacu de Barcău
Sursa foto: i-Stockr/Getty Images/iStockphoto

Asocierea SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade, Asocierea Construcții Erbașu – Vahostav S.K. A.S., Strabag, Sinohydro Corporation Limited și Nurol Inșaat Ticaret au depus, luni, oferte pentru proiectarea și execuția subsecțiunii Nușfalău - Suplacu de Barcău, a comunicat CNAIR.

„Luni, 09 martie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare și execuție Autostrada Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești - Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B5: Nușfalău - Suplacu de Barcău (km 66+500 - km 80+054.044)", scrie în comunicatul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Valoarea estimată a contractului este de 395.719.629,05 lei fără T.V.A., perioada de poiectare fiind de șase luni, iar cea de execuție de 18 luni.

Garanția lucrărilor este între cinci și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

„Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Subsectiuni 3B5 din Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, în lungime de 13,554 km, între localitățile Nușfalău și Suplacu de Barcău”, a anunțat CNAIR.

Pentru secțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 730,5 mil. lei fără TVA, CNAIR a a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25.03.2020.

Pentru secțiunea 3A2 și 3B1, cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către ANAP, în perioada 9 - 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor, a mai precizat compania.
 

Mediafax

×
Subiecte în articol: CNAIR