x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CNADNR - 41.000 de euro pentru parcul auto

CNADNR - 41.000 de euro pentru parcul auto

de Elena Stan    |    16 Oct 2007   •   00:00

In timp ce pentru intreţinerea celor două autostrăzi, in folosinţă, la noi in ţară, Ministerul Transporturilor nu a alocat nici un leu anul acesta, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romănia (CNADNR) cheltuie, in medie, căte 15.000 de euro lunar pentru intreţinerea maşinilor din dotare.


Astfel, de la 1 august pănă la data de 11 octombrie, anul acesta, CNADNR a cheltuit circa 41.000 de euro pentru achiziţionarea de piese auto şi montarea acestora, pentru spălătorie şi pentru asigurare avarii şi furt casco, conform registrului operaţiunilor generatoare de obligaţii de plată, publicat pe pagina de internet a companiei. "Necesarul pe an pentru intreţinerea autostrăzilor, in folosinţă, se ridică la 50 de milioane de euro, dar pentru acest an am estimat că vom avea nevoie de circa 50 de milioane lei, insă nu a fost alocată nici o sumă", a declarat Florin Dascălu, directorul de Intreţinere Drumuri din cadrul CNADNR.


ANCHETÃ... INTERNÃ....
Intrebaţi căte maşini are parcul auto al CNADNR sau ce fonduri sunt alocate lunar pentru intreţinerea maşinilor din dotare, reprezentanţii CNADNR au realizat că nu au aceste date. In urma unei solicitări din partea ziarului Jurnalul Naţional, reprezentanţii CNADNR au demarat o anchetă internă pentru a vedea căte maşini are parcul auto, căt se cheltuie lunar cu inreţinerea lor, cine beneficiază de maşină din companie, căt combustibil folosesc lunar şoferii etc.

×
Subiecte în articol: economic CNADNR