x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CNAIR a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția șoselei de centură a Galațiului

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția șoselei de centură a Galațiului

31 Iul 2020   •   13:48
CNAIR a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția șoselei de centură a Galațiului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția Variantei de Ocolire Galați, respectiv asocierea SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL.

„CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect Proiectare și Execuție către toți ofertanții. Ofertantul desemnat câștigător este asocierea SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL, cu preţul de 705.282.636,69 lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică”, a anunțat CNAIR.

Potrivit sursei citate, durata contractului este de 12 luni perioada de proiectare, 42 luni perioada de execuție a lucrărilor.

„Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni. Lungimea Variantei de Ocolire Galați, este de 33,6 km. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate
în cadrul procedurii de atribuire”, mai arată CNAIR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CNAIR soseaua de centura galaţi