x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Contractul pentru finalizarea construcţiei Variantei Ocolitoare Târgu Jiu, scos la licitaţie

Contractul pentru finalizarea construcţiei Variantei Ocolitoare Târgu Jiu, scos la licitaţie

22 Mai 2019   •   22:03
Contractul pentru finalizarea construcţiei Variantei Ocolitoare Târgu Jiu, scos la licitaţie

Contractul pentru finalizarea construcţiei Variantei Ocolitoare Târgu Jiu a fost scos la licitaţie, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind stabilit pentru data de 23 iulie 2019. "CNAIR SA a publicat pe platforma electronică destinată achiziţiilor publice (SICAP) anunţul pentru contractul destinat finalizării lucrărilor la Varianta de Ocolire a Municipiului Târgu Jiu, obiectiv care va avea o lungime de aproximativ 20 de kilometri. Într-o perioadă de 18 luni, pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu trebuie construite trei noduri rutiere, două intersecţii giratorii, patru poduri şi opt pasaje", se arată într-un comunicat al Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

După finalizarea lucrărilor cu o valoare estimată de 207,096 milioane de lei, fără TVA, accesul pe această variantă se va face din DN 66 (E79), de la km 69+800 (kilometraj pe DN66), atât către est (14,909 kilometri), cât şi către vest (5,078 kilometri). Perioada minimă de garanţie a lucrărilor va fi de minim 5 ani, dar poate fi majorată până la 7 ani.

 

 

×
Subiecte în articol: investiţie