x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cultivarea tomatelor prin METODELE MASLOV – o rețetă de succes. Care e cea mai sigură cale să crești randamentul la hectar (sfaturi pentru agricultori)

Cultivarea tomatelor prin METODELE MASLOV – o rețetă de succes. Care e cea mai sigură cale să crești randamentul la hectar (sfaturi pentru agricultori)

26 Mar 2019   •   03:57
Cultivarea tomatelor prin METODELE MASLOV – o rețetă de succes. Care e cea mai sigură cale să crești randamentul la hectar (sfaturi pentru agricultori)

Dacă sunteți cultivatori de tomate și doriți să vă bucurați de un rod de până la zece ori mai bogat, vă propunem două soluții naturale de succes, care au făcut înconjurul lumii.

Este vorba despre metodele Maslov, prin care roșiile produc mult mai mult. În plus, producția se coace într-un timp mult mai scurt decât în mod normal, fără chimicale.

Cel ce a pus pentru prima dată în aplicare această tehnică de cultivare a tomatelor este agronomul rus I.M Maslov. Pornind de la ideea că, pentru a grăbi dezvoltarea și procesul de coacere al plantei, aceasta are nevoie de un sistem puternic de rădăcini, radicular și cât mai ramificat, cultivatorul rus a obținut rezultatul dorit.

Metodele Maslov – soluția ideală pentru un rod bogat:

Metoda 1: răsadul îngropat orizontal

Pentru această metodă trebuie să știți că este obligatoriu ca brazda să fie pregătită din vreme, adică din toamnă, sau dacă nu reușiți măcar în primăvară devreme. În acest fel pământul are timp să se taseze și să încorporeze toate elementele hrănitoare pe care avem grija să le punem. Așadar plantăm răsadul nu vertical cum se face de regulă, ci pe orizontală, culcat, cam 2/3 din lungimea tulpinii. Apoi...........

Citește continuarea AICI

×