x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum se da ajutorul pentru caldura

Cum se da ajutorul pentru caldura

17 Aug 2004   •   00:00

Familiile si persoanele singure care beneficiaza de ajutoare pentru incalzirea locuintelor trebuie sa trimita Directiei teritoriale de dialog social in a carei raza isi au domiciliul, pana la 15 octombrie, cererea si declaratia pe propria raspundere privind componenta si veniturile familiei.

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, Normele metodologice de aplicare a OG 55/2004 privind ajutoarele pentru incalzirea locuintelor. Conform actului normativ, ajutorul este acordat pe baza unei cereri si a declaratiei pe propria raspundere a beneficiarilor privind componenta familiei si veniturile acesteia.

Pana la 15 septembrie, cetatenii vor primi formulare continand cererea si declaratia pe propria raspundere, care trebuie completate. Persoanele care nu primesc formularele se vor adresa telefonic directiei teritoriale in a carei raza isi au domiciliul, prin intermediul unei linii telefonice speciale, care va fi infiintata la 1 septembrie 2004.

Familiile si persoanele singure care beneficiaza de ajutoare pentru incalzirea locuintelor vor primi, pana la 31 octombrie, cinci bonuri valorice pentru fiecare luna din perioada sezonului rece sau 12 bonuri, in cazul in care ajutorul este acordat pentru intregul an.

×
Subiecte în articol: economic