x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Directorul Administrației Piețelor Sector 5 a fost demis

Directorul Administrației Piețelor Sector 5 a fost demis

14 Mai 2020   •   14:03
Directorul Administrației Piețelor Sector 5 a fost demis
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a anunţat că l-a demis pe directorul Administraţiei Pieţelor Sector 5.

"Ieri l-am demis pe directorul Administraţiei Pieţelor, pe motivul că Piaţa Rahova nu e gata astăzi, aşa cum i-am zis.

În afară de asta, sunt lucruri care s-au întâmplat, pe considerentul că nu au venit la timp tot felul de utilaje, de acord, pot să înţeleg că nici în Franţa, nici în Italia, nici în Germania, nici în Austria, acolo de unde ar fi trebuit să vină toate materialele, nu s-a lucrat, aşa cum nu s-a lucrat nici la noi, dar măcar avizele pentru funcţionarea pieţei ar fi trebuit pregătite şi documentaţia pentru obţinerea avizelor.

Pentru cei care cred că s-ar mai putea întoarce la Administraţia Pieţelor, am un anunţ: Nu. Nici el la Administraţia Pieţelor şi nici doamna fostă director general la Asistenţă Socială", a anunțat Daniel Florea,  pe Facebook.

Acesta a mai precizat că autoritatea locală demarează un audit la Direcţia de Asistenţă Socială Sector 5.

"La Asistenţă Socială demarăm un audit, atât un audit pe management, unul juridico-financiar şi unul pe activitatea din timpul stării de urgenţă, un audit făcut de una dintre cele mai mari patru firme din lume".

Edilul a anunţat pe 30 aprilie că a decis demiterea directorului general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 5. El a explicat,  într-un mesaj video postat pe Facebook, că nemulţumirile faţă de activitatea DGASPC erau mai vechi, dar s-au agravat în perioada stării de urgenţă.

"Începând de astăzi, doamna director general nu-şi mai desfăşoară activitatea în administraţia publică locală a Sectorului 5 şi, de asemenea, noul director general are libertatea de a-şi face propria echipă". 

×