x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Dragnea: Îl voi propune pe Leonardo Badea la conducerea ASF

Dragnea: Îl voi propune pe Leonardo Badea la conducerea ASF

15 Mai 2017   •   18:57
Dragnea: Îl voi propune pe Leonardo Badea la conducerea ASF

Liviu Dragnea a anunțat, luni, la Alexandria, că îl va propune pe președintele Comisiei buget-finanțe a Camerei Deputaților, Leonardo Badea, pentru a ocupa funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

"La președinte am în vedere un coleg. Cred că o persoană foarte bună și eficientă acolo poate să fie Leo Badea, care este președintele Comisiei de buget finanțe din Camera Deputaților. Să nu mă înjure sau măcar să nu mă înjure public că află de la mine asta. Sper să fie de acord. Eu îl voi propune. Îi voi propune asta. Sper să accepte pentru că mandatul rămas este până în toamna anului viitor", le-a spus ziariștilor președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul unei vizite de lucru pe care a făcut-o în municipiul Alexandria.

Dragnea a afirmat că Leonardo Badea este foarte bine pregătit profesional.

"El trebuie să renunțe la poziția de parlamentar pentru asta, dar din ceea ce cunosc, din ceea ce am văzut, din diversele discuții pe care le-am avut cu el, în special pe piața asigurărilor și pe rezolvarea problemei RCA-ului și din discuțiile pe care le-a avut el cu trasportatorii și nu numai, mie mi-a întărit convingerea că este un om foarte bine pregătit și ar fi foarte potrivit în acea poziție", a susținut președintele Camerei Deputaților.

Social-democratul Leonardo Badea a fost ales la începutul acestui an în funcția de președinte al Comisiei pentru buget-finanțe a Camerei Deputaților, după ce fostul șef al acesteia, Viorel Ștefan, a fost numit ministru al Finanțelor.

AGERPRES

×