x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ECONOMIC/Info

ECONOMIC/Info

28 Oct 2004   •   00:00

28 OCTOMBRIE 2004
ATM-URI PROFITABILE. Euronet Worldwide a anuntat venituri de 99,9 milioane dolari in trimestrul incheiat la sfarsitul lui septembrie. In perioada similara a anului trecut, rezultatul financiar era de 53,1 milioane dolari. Progresul se datoreaza in buna masura dezvoltarii permanente a activitatii de operare a automatelor bancare (ATM) din India, Polonia si Romania, precum si cresterii numarului de tranzactii efectuate. (A.M.)

COMMERZBANK NU VINE. Commerzbank nu este interesata de privatizarea CEC si nici a BCR. Potrivit lui Nicholas Teller, membru in consiliul de conducere al bancii, cauza pentru care cele doua banci romanesti nu sunt interesante este procesul masiv de restructurare implicat. Commerzbank este a patra banca germana ca marime. In urma cu doua luni, banca anuntase extinderea in Romania, ca masura dintr-un plan mai amplu de dezvoltare in Europa de Est. (A.M.)

PERFORMANTA. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB), George Cojocaru, a fost ales pentru a treia oara consecutiv in Comitetul Director al EuroChambres. In cadrul platformei program cu care a candidat, CCIRB si-a asumat rolul de reprezentare a camerelor de comert si a comunitatilor de afaceri din tarile noului val de integrare, printr-un transfer de know-how. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic