x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie EximBank, premiul pentru cel mai bun produs bancar

EximBank, premiul pentru cel mai bun produs bancar

22 Dec 2011   •   15:01

EximBank a primit premiul pentru “*Cel mai bun produs bancar',* in cadrulcelei de-a doua editii anuale a Galei “Bancheri de top', organizata derevista 'Piata Financiara'.

Premiul, acordat pentru intregul pachet de produse de garantare sicreditare a companiilor exportatoare, a fost ridicat de Ionut Costea,presedintele EximBank, care a multumit societatilor comerciale ce auabordat EximBank cu mai multa incredere si au facut posibila acordareaacestui premiu care incununeaza eforturile intregii echipe.

Cu aceasta ocazie, presedintele EximBank a reiterat faptul ca banca estepregatita sa primeasca in continuare solicitarile societatilor care aunevoie de finantari, garantii sau asigurari si va continua sa acorde oatentie deosebita sustinerii exportatorilor.

Acesta este cea de-a doua distinctie pe care EximBank o primeste din partea revistei 'Piata Financiara', dupa ce, la editia de vara a Galei 'Bancheri de Top', i-a fost decernat *Premiului pentru cea mai buna rentabilitate a activelor si cei mai eficienti angajati.

Recent banca si-a mai adaugat in palmares premiul pentru 'Cea mai buna strategie bancara in 2011' in cadrul celei de-a 11-a editii a Galei“Financial Leaders’ Hall of Fame', organizata de publicatia Business Arena Magazine.

Decernarea tuturor acestor distinctii reprezinta o recunoastere a faptuluica EximBank a facut progrese notabile in directia dinamizarii activitatii,iar modelul de afaceri implementat in banca este unul solid si eficient.

EximBank este o institutie specializata al carui portofoliu de produse,axat pe cele trei directii de actiune - finantare, garantare si asigurare,permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltarea* *exportatorilor, aIMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritarepentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.

×