x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Facturile Hidroelectrica pot fi achitate la terminalele SelfPay

Facturile Hidroelectrica pot fi achitate la terminalele SelfPay

11 Oct 2019   •   15:07
Facturile Hidroelectrica pot fi achitate la terminalele SelfPay

Facturile Hidroelectrica pot fi achitate de către consumatorii casnici şi non-casnici la terminalele SelfPay din toată ţara, potrivit unui comunicat al companiei. Noua facilitate vine în sprijinul clienţilor care au sau doresc să încheie contracte de furnizare cu Hidroelectrica.

În ceea ce priveşte consumatorii casnici, Hidroelectrica are disponibile două oferte de energie 100% verde, una pentru piaţa concurenţială şi o alta pentru cea reglementată, acestea putând fi consultate pe site-ul societăţii www.hidroelectrica.ro, la pagina de Furnizare energie.

Compania reaminteşte că a intrat din martie pe piaţa reglementată, devenind Furnizor de Ultimă Instanţă Opţional pentru zona de distribuţie Muntenia Sud (Decizia nr. 339 din 28 februarie 2019). Astfel, societatea poate să furnizeze inclusiv energie electrică la preţ reglementat pentru clienţii casnici din Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Alegerea unui nou furnizor de energie electrică nu presupune întreruperea alimentării cu energie electrică, nu necesită nicio modificare a instalaţiei electrice şi nu presupune niciun cost.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: hidroelectrica