x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Florin Jianu a fost ales vicepreședinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

Florin Jianu a fost ales vicepreședinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

04 Dec 2019   •   11:42
Florin Jianu a fost ales vicepreședinte al Uniunii Europene a IMM-urilor
Sursa foto: antena3

Peşedintele Consiliul IMM-urilor din România (CNIPMMR), Florin Jianu, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al SMEunited, Uniunea Europeană a IMM-urilor.
În urma alegerilor organizate la Bruxelles, pentru perioada 2020-2021, noul preşedintele al SMEunited este Alban Maggiar- CPME (Confederaţia franceză a întreprinderilor mici şi mijlocii). Organizaţia are 20 de vicepreşedinţi printre care şi Florin Jianu.

"Alături de bord-ul SMEunited voi susţine implementarea unei noi Strategii pentru IMM-uri la nivel european, o strategie care să pună în centrul politicilor publice uşurinţa de a face afaceri, digitalizarea, inovarea şi respectul pentru mediul înconjurător", a declarat Florin Jianu, preşedinte al CNIPMMR.

SMEunited este cea mai importantă organizaţie a IMM-urilor din Europa ce reprezintă la nivel european interesele IMM-urilor. Având 70 de organizaţii membre din 30 de state, SMEunited reprezintă confederaţiile naţionale de meserii şi IMM-uri, organizaţii europene pentru IMM-uri şi membri asociaţi, vorbind în numele celor 24 de milioane de IMM-uri din Europa care angajează aproape 95 de milioane de oameni.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: imm-uri florin jianu