x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Heidi Klum, picioare de un milion de lire

Heidi Klum, picioare de un milion de lire

09 Sep 2004   •   00:00

Picioarele manechinului german Heidi Klum au fost evaluate la peste un milion de lire sterline de specialistul unei case de licitatii, transmite Sky News.

Acestea au fost evaluate in functie de lungime, forma, raritate si valoare comerciala de catre un specialist in bijuterii. "De 15 ani evaluez obiecte, asa ca este o schimbare binevenita sa evaluez ceva viu", a spus John Souglides de la casa de licitatii Phillips De Pury & Company. "Si, cu siguranta, am admirat linia superba a acestor piese", a adaugat acesta.

CLIENTUL. Evaluarea a fost facuta la cererea companiei Braun, in cadrul campaniei de promovare a noului epilator comercializat de aceasta. Firma intentioneaza sa asigure picioarele lui Heidi pe durata campaniei. Souglides, care a folosit criteriile aplicate la bijuterii pentru a evalua picioarele lui Klum, a adaugat: "Phillips De Pury face evaluari din 1796. Desi am avut de-a face cu unele piese unice sau neobisnuite in acest interval, aceasta este prima data cand ni s-a cerut sa evaluam o parte a corpului unei persoane".

×
Subiecte în articol: economic