x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Hidroelectrica anunță cheltuieli de 12 milioane de lei pe lună pentru măsurile sanitare

Hidroelectrica anunță cheltuieli de 12 milioane de lei pe lună pentru măsurile sanitare

14 Mai 2020   •   14:35
Hidroelectrica anunță cheltuieli de 12 milioane de lei pe lună pentru măsurile sanitare

Compania Hidroelectrica anunță cheltuieli de 12 milioane de lei pe lună pentru asigurarea măsurilor sanitare impuse din cauza pandemiei de coronavirus. 

“Începand cu data de 09.04.2020, Directoratul Hidroelectrica a aprobat „Planul specific de continuitate a activității în Hidroelectrica în situația generată de răspândirea virusului Covid 19“, astfel încât sunt generate cheltuieli suplimentare estimate la valoarea de 12 milioane Iei / lună, pentru îndeplinirea măsurilor prevazute în acest plan”, se arată într-un comunicat al companiei, trimis către ANRE

În plus, societate se confruntă și cu alte probleme generate de lipsa precipitațiilor, care provoacă debite foarte mici de apă, dar și a obligațiilor pe care trebuie să le îndeplinească pe piața reglementată.

Mai mult, 337 de angajați ai companiei se află în izolare la locul de muncă, ceea ce duce la o suplimentare a costurilor. 

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie electrică din România, cu o capacitate instalată de 6.444 MW, în 208 centrale, și circa 3.400 de angajați.
 

×
Subiecte în articol: hidroelectrica masuri sanitare izolare