x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Hidroelectrica vinde la preț cu discount energia electrică în următoarele trei luni

Hidroelectrica vinde la preț cu discount energia electrică în următoarele trei luni

20 Mar 2020   •   11:25
Hidroelectrica vinde la preț cu discount energia electrică în următoarele trei luni

Compania Hidroelectrica vinde energie electrică din surse regenerabilă la preț fix, la care se aplică un discount pe o perioadă de 3 luni, se arată într-un comunicat al societății.
Scadenţa plăţii se face la 60 de zile de la data emiterii facturii, cu posibilitatea transmiterii documentelor exclusiv online.

"Hidroelectrica lansează astăzi, sub sloganul "Alătură-te revoluţiei verzi", noi oferte de furnizare a energiei electrice destinate atât clienţilor casnici cât şi celor noncasnici! Pe fondul incertitudinilor cu privire la evoluţia economiei în contextul măsurilor drastice de stopare a răspândirii COVID 19, Hidroelectrica doreşte să asigure stabilitate clienţilor săi prin asigurarea continuităţii în furnizarea energiei electrice şi noi oferte, deosebit de avantajoase! Astfel, energia electrică, provenită în proporţie de 100% din surse regenerabile, este pusă la dispoziţia clienţilor la un preţ fix pe toată perioada contractuală, la care se aplică un discount pe o perioadă de 3 luni, un termen scadent de 60 de zile de la data emiterii facturii şi posibilitatea transmiterii documentelor exclusiv on-line!", scrie în comunicatul companiei.

Discount-ul se va aplica în lunile aprilie-iunie 2020. Prețul pentru clienții casnici este de 0,230 lei/kWh, iar pentru restul prioadei contractuale va fi 0,255 lei/KWh.

Pentru clienţii noncasnici preţul energiei cu discount în lunile trimestrului II 2020 sunt între 0,250 lei/KWh şi 0,255 lei/KWh, în funcție de consum. În restul perioadei contractuale preţul energiei este de 0,275 lei/KWh, respectiv 0,270 lei/KWh.

"Ne dorim să venim în ajutorul oamenilor şi al IMM-urilor din România. Energia verde pe care o produce Hidroelectrica trebuie să ajungă acolo unde este nevoie de ea, în mod direct şi fără intermediari, la un preţ corect, mult mai mic decât cel din prezent. Energia produsă de români trebuie să fie disponibilă astăzi, mai mult ca niciodată, pentru români. Este un moment în care solidaritatea este mai importantă decât oricând, un moment în care fiecare dintre noi trebuie să facă tot ce poate pentru a ajuta", a declarat Bogdan Badea, preşedinte Hidroelectrica.

 

×
Subiecte în articol: hidroelectrica energie regenerabila pret