x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ikea mai deschide un magazin în România

Ikea mai deschide un magazin în România

26 Mar 2018   •   12:13
Ikea mai deschide un magazin în România

Desemnat deja ca fiind posibila destinație pentru un nou magazin în România, municipiul Timișoara ar putea avea o unitate comercială sub sigla Ikea cât de curând. Anunțat pentru anul 2020, acesta ar putea fi construit în Dumbrăvița, comună aflată în apropierea orașului.

Suedezii de la Ikea ar fi cerut din partea primăriei din Dumbrăvița aprobarea realizării unui sens giratoriu care să permită accesul spre un viitor magazin operat sub această siglă. Locaţia în care ar urma să fie amplasat noul magazin de mobilă și amenajări interioare este în comuna periurbană a Timișoarei, în zona de lângă centura de ocolire a orașului, pe Bulevardul Petre Țuțea, conform celor de la uct-media.com.

Unul dintre reprezentanții companiei suedeze anunța la finalul anului trecut că cei de la Ikea ar fi interesați să se extindă pe piața românească, întâi cu cel de-al doilea magazin bucureștean, urmând să fie ridicate ulterior unități de acest fel la Brașov și Timișoara.

„Prioritatea noastră este să deschidem magazinul din Theodor Pallady (n.r. București) și apoi în Timișoara și Brașov. Pe termen mediu și lung avem în plan orașele mari ale țării: Iași, Cluj, Constanța, Craiova. Noi sperăm ca în 2020 să deschidem magazinul din Timișoara, dar totul depinde de cât de bine merge proiectul și de ce lucruri apar”, a declarat, conform Hotnews.ro, Vladislav Lalic, manager pentru extindere la Ikea South East Europe, în noiembrie 2017.

Sursa: aradon.ro

×
Subiecte în articol: ikea timisoara