x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    22 Oct 2007   •   00:00
PRIVATIZARE. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) relansează la privatizare societatea IAR Ghimbav deoarece in urma negocierilor cu firma franceză, Eurocopter SAS, nu s-a ajuns la nici un rezultat. Comisia de negociere a solicitat francezilor să imbunătăţească oferta depusă. Pănă ieri, la expirarea termenului de valabilitate a ofertei, Eurocopter nu a depus oferta finală imbunătăţită şi irevocabilă la sediul AVAS. Pachetul majoritar de acţiuni de 64,89% al IAR este deţinut de AVAS. Obiectul de activitate al companiei braşovene il reprezintă construcţia şi reparaţia de aeronave.


LANSARE. Anul acesta, Cobra Security a expus in cadrul Expoziţiei de Tehnică Militară ExpoMil deja cunoscutul Corner Shot, dar şi gamele de pistoale Cobra şi accesorii tehnico-tactice pentru armele de asalt. CORNER SHOT reprezintă soluţia perfectă pentru a infrunta ameninţările letale, care păndesc la colţuri, fiind utilizat de forţele armate şi forţele speciale din intreaga lume, inclusiv de forţele speciale ale ţărilor membre NATO.
Pistoalele letale calibrul 9 x 19 mm, din gama COBRA, avănd la bază experienţa israeliană, sunt recunoscute pentru tehnologia avansată de realizare, fiind ergonomice, fiabile şi rezistente, alături de raportul calitate - preţ.

×
Subiecte în articol: economic