x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

14 Iul 2008   •   00:00

14 iulie 2008:Consiliul Concurenţei a avizat schema de ajutor de stat pentru dezvoltarea regională durabilă şi reducerea emisiilor, prin care vor putea beneficia de stimulente firmele care vor realiza investiţii de pînă la 50 milioane de euro în producţia de energie electrică din surse regenerabile



FONDURI. Companiile cu afaceri anuale de peste 50 milioane euro pot primi fonduri nerambursabile de pînă la 18,5 milioane lei pentru un proiect care vizează construcţia unei noi unităţi de producţie sau extinderea capacităţii, valoarea totală a sumelor alocate fiind de 215 milioane lei, a anunţat Ministerul Economiei şi Finanţelor. Cererile de finanţare pot fi depuse între 14 iulie - 14 octombrie. (D.R.)


ENERGIE REGENERABILĂ. Consiliul Concurenţei a avizat schema de ajutor de stat pentru dezvoltarea regională durabilă şi reducerea emisiilor, prin care vor putea beneficia de stimulente firmele care vor realiza investiţii de pînă la 50 milioane de euro în producţia de energie electrică din surse regenerabile. Pot beneficia de sprijin operatorii economici din toate sectoarele industriale şi din sectorul producerii energiei electrice şi termice, care realizează investiţii în scopul îmbunătăţirii eficienţei energetice şi în scopul diminuării emisiilor poluante generate de instalaţiile mari de ardere. Pentru acest an sunt prevăzute fonduri totale de 20,9 milioane de euro, în 2009 de 30,6 milioane euro şi în 2010 de 39,7 milioane euro. (D.R.)      

×
Subiecte în articol: economic milioane