x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Iul 2008   •   00:00

22 iulie 2008:Cultivatorii de sfeclă ameninţă cu proteste dacă APIA nu le va plăti subvenţiile la hectar aferente anului trecut.

PROTESTE. Cultivatorii de sfeclă ameninţă cu proteste dacă APIA nu le va plăti subvenţiile la hectar aferente anului trecut. "Trebuia să primim 319,8 euro la hectar pentru această cultură pînă la 30 iunie 2008. Dar, pînă acum, numai o parte din cultivatori a primit cîte 97 de euro la hectar", ne-a declarat Ioan Gherman, preşedintele Federaţiei Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr. APIA le mai datorează cultivatorilor de sfeclă circa 5,5 milioane de euro. (D.R.)

 
STUDIU. 70% dintre români nu economisesc şi nu investesc bani, arată un studiu comandat de Aviva. Studiul, desfăşurat în 25 de ţări din lume, a mai scos la iveală că 28% dintre români preferă mai degrabă să cheltuiască decît să economisească sau să investească, 66% dintre respondenţi declarînd că se află în imposibilitatea de a economisi. 17% dintre cei care reuşesc totuşi să economisească nu pun deoparte mai mult de 300 de euro pe an. (C.P.)

×
Subiecte în articol: economic