x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

13 Feb 2007   •   00:00
VALUTE. Cursul de schimb leu - euro a crescut cu un ban, ca urmare a deciziei luate vineri de Consiliul de Administratie al BNR, de scadere a ratei dobanzii de politica monetara, de la 8,75% la 8%. "Luni dimineata, cumpararile de valuta au continuat, iar euro s-a apreciat pana la nivelul maxim al zilei, de 3,3940-3,3970 lei dupa care au aparut ordine de vanzare de valuta care au redresat leul la 3,3900-3,3920 lei/euro", a declarat Cristina Iacob, de la Bancpost, pentru NewsIn. (D. Ivan)

CITADELLA TITAN. BRC Business Group va investi circa 20 de milioane de euro in constructia unui proiect rezidential cu 210 apartamente in zona Titan din Bucuresti, langa hipermarketul Auchan, a anuntat Regatta, promotorul proiectului. Citadella Titan include doua blocuri - cu 15 etaje - acestea vor avea garsoniere, dar si apartamente de 2, 3 si 4 camere. Pretul mediu de vanzare este de 1.100 de euro pe metru patrat.

SPATII COMERCIALE. Cel mai dinamic segment de pe piata imobiliara este reprezentat de spatiile comerciale pentru afaceri mici, minimarket, bar, agentie de turism, casa de schimb valutar sau agentie de asigurari. "Spatiile comerciale pentru afaceri mici, sunt intre cele mai cautate in Bucuresti, dar si in alte orase mari, unde comertul se dezvolta si exista consumul calauzit de un flux natural", a afirmat analistul Artur Silvestri intr-o analiza prezentata in Monitorul Imobiliar. (Daniela Ivan)

PASAPOARTE PENTRU ANIMALE. Incepand de maine, romanii care vor sa-si plimbe animalele de companie - caini, pisici si dihori domestici - in una din tarile UE trebuie sa le faca pasaport. Proprietarul trebuie sa se adreseze medicului veterinar care are grija de acesta. Medicul va completa numele animalului, "caracteristicile" acestuia, precum si vaccinurile aplicate. Fotografia este optionala. Proprietarul trebuie sa se duca la directia sanitar veterinara judeteana pentru a-l legaliza. (F.Z.)

×
Subiecte în articol: economic