x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Info Economic/Business 1 august 2007

Info Economic/Business 1 august 2007

01 Aug 2007   •   00:00

Centrul comercial Băneasa Shopping City din Bucureşti va fi deschis in primăvara anului viitor, iar suprafaţa sa va fi extinsă cu circa 20.000 de metri pătraţi faţă de planul iniţial.

BĂNEASA MALL SE EXTINDE. Centrul comercial Băneasa Shopping City (foto) din Bucureşti va fi deschis in primăvara anului viitor, iar suprafaţa sa va fi extinsă cu circa 20.000 de metri pătraţi faţă de planul iniţial. "Am refăcut intrarea principală a centrului comercial şi am dublat mărimea suprafeţei centrului de distracţii. Astfel, suprafaţa totală inchiriabilă a crescut cu 30%. Bugetul destinat construcţiei a crescut in paralel şi apreciem că acesta va depăşi 150 de milioane de euro pănă la inaugurarea proiectului", a declarat Ali Ergun Ergen, administrator şi retail development manager al proiectului Băneasa Developments, care include şi Băneasa Shopping City. El a adăugat că investiţia totală va depăşi 150 de milioane de euro. Mall-ul va include peste 220 de magazine şi restaurante, precum şi un centru de distracţii şi face parte din zona comercială Băneasa. (Daniela Ivan)

PROFIT RECORD. BCR a obţinut in primul semestru un nivel-record al profitului net de 464,6 milioane de lei (139,5 milioane de euro), in urcare cu 21,4% faţă de aceeaşi perioadă din 2006. Veniturile operaţionale au crescut mai rapid decăt cheltuielile, favorizate de dezvoltarea activităţii de creditare. "Am reuşit aceste performanţe in pofida timpului scurt de la intrarea in Erste Bank Group, pentru că am pornit de la o bancă solidă şi profitabilă", a declarat Nicolae Dănilă, preşedintele executiv al BCR. El a precizat că nu este complet mulţumit de rezultatele inregistrate, deoarece banca poate obţine rezultate mai bune pe piaţa de capital şi investment banking.

×
Subiecte în articol: economic