x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Intact Media Group, mai aproape de comunitatea de business

Intact Media Group, mai aproape de comunitatea de business

16 Feb 2011   •   15:12

Intact Media Group continuă dezvoltarea nişei adresate comunităţii de afaceri, printr-un nou proiect, coordonat de Adrian Mîrşanu.  Astfel, în a doua jumătate a anului 2011, va fi lansat un portal de conţinut dedicat zonei de business, un produs nou menit să întărească portofoliul de publicaţii reprezentat pe acest segment de Săptămâna Financiară şi Financiarul.

Prin această initiaţivă, Intact Media Group răspunde cu atenţie şi profesionalism nevoilor de informare ale comunităţii de business şi ale pieţei în general. Etapele ulterioare ale proiectului vor fi comunicate pe măsura evoluţiei acestuia.

Adrian Mîrşanu şi-a început cariera de jurnalist de business în 2001 la Ziarul Financiar ca redactor, în 2004 devenind Senior Editor, iar din 2006 redactor – şef adjunct. În 2007, a acceptat provocarea de a lansa cotidianul Business Standard, unde a fost redactor – şef până în iulie 2009.

Intact Media Group reprezintă cea mai importantă platformă media din România. Trustul ofera publicului larg şi comunităţii B2B conţinut de calitate, cu relevanţă locală, creat şi dezvoltat de o echipa de profesionişti. Fondat în 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de mărci în televiziune, presă scrisă, radio, online şi producţie, printre care Antena1, Jurnalul Naţional sau Radio ZU.

×
Subiecte în articol: business mass-media intact media group