x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Internet - Piata slujbelor creste rapid

Internet - Piata slujbelor creste rapid

09 Iul 2004   •   00:00

Oferta locurilor de munca disponibile pe Internet se extinde rapid. Increderea firmelor mici si mijlocii in potentialul acestui mijloc de recrutare a angajatilor este in continua crestere.

TOT CAPITALA. Potrivit unui comunicat al Neogen, administratorul site-ului BestJobs, la inceputul lunii iulie erau inscrise 1.830 oferte de locuri de munca, fata de media lunara de 875 posturi in perioada similara din 2003. Desi Capitala este in continuare orasul cu cei mai multi angajatori care apeleaza la Internet (70% dintre ofertele BestJobs), numarul locurilor de munca pentru alte localitati a crescut cu 21% fata de 2003 si cu 10% fata de inceputul anului. Orasele in care este folosit cel mai intens Internetul pentru recrutarea de angajati sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu si Iasi.

PARTENERI. BestJobs a fost lansat pe Internet in urma cu trei ani, fiind o marca inregistrata a companiei Neogen. In prezent, site-ul are peste 8.000 companii angajatoare partenere si 300.000 utilizatori/luna.

×
Subiecte în articol: economic