x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Intreprinzatori - Proiecte destepte de afaceri premiate

Intreprinzatori - Proiecte destepte de afaceri premiate

21 Oct 2004   •   00:00

Intreprinzatorii care au deja proiecte de afaceri puse la punct le mai pot inscrie pana azi dupa-amiaza la un concurs cu premiu de 5.000 euro, organizat de ANIMMC si finantat de ANSIT.

ADRIAN N. IONESCU

Concursul face parte din seria de manifestari organizate de ANIMMC o data cu a III-a editie a Targului pentru IMM (TIMM 2004), care are loc astazi si maine la Sala Palatului. "Au fost depuse deja 18 proiecte de infiintare de afaceri (start-up), castigatorul urmand sa fie decis de o comisie formata din specialisti ai ANIMMC, BCR si Camerei de Comert. Punctarea proiectelor depinde de mai multe criterii, dintre care mentionez originalitatea, conceptia investitiei si incadrarea in normele europene de mediu, mai ales", a spus Valentin Ionescu, directorul societatii de consultanta SIA (Sisteme Internationale de Afaceri), care este coorganizator al TIMM impreuna cu firma germana GTZ si CCIR.

MASURA REZULTATELOR. O alta noutate a acestei editii nationale a TIMM este cuantificarea efectelor participarii la targ. "In baza contractelor cu participantii, acestia ne vor comunica rezultatele vizitelor la standurile lor si in cel mult doua luni vom putea sti cate din aceste vizite s-au materializat in relatii de afaceri", a precizat Valentin Ionescu. De altfel, potrivit presedintelui ANIMMC, Eugen Ovidiu Chirovici, insasi conceptia TIMM urmareste sa puna "fata in fata principalii actori, intreprinzatorii, pe de o parte, si furnizorii de finantare, servicii si produse pentru IMM-uri, de cealalta parte".

×
Subiecte în articol: economic