x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Investitie in cazinouri de 55 de milioane de euro

Investitie in cazinouri de 55 de milioane de euro

07 Sep 2004   •   00:00

Grupul german Gauselmann, unul din cei mai importanti producatori mondiali de jocuri electronice cu castiguri si echipamente de distractie, va deschide in Romania, pana la finele anului 2007, 60 de sali de jocuri, investitia totala depasind 55 de milioane de euro. Primele doua locatii au fost deja deschise in Bucuresti. Potrivit reprezentantului Gauselmann in Romania, Horst Georg Stoltz, alte doua sali de jocuri vor fi disponibile in Capitala pana la finele acestui an.

GABI GOLEA

SALI SI ECHIPAMENTE. "Fondurile alocate pentru cele patru unitati se ridica la 3,7 milioane de euro, investitiile fiind indreptate pentru amenajarea salilor si echipamente. Urmatoarea sala va fi in Prosper Center, situata in Calea 13 Septembrie, iar pentru ultima nu putem divulga locatia, pentru ca n-a fost semnat contractul", a afirmat Stoltz. El a adaugat ca decizia de a investi in Romania a fost precedata de o prospectare a pietei (casino full electronics), care a durat un an.

PIATA IMPARTITA. "In privinta legislatiei putem spune ca in acest domeniu Romania sta bine si cred ca se va imbunatati dupa adoptarea proiectelor de acte normative care urmeaza sa intre in vigoare. Piata este impartita de aproximativ 15 jucatori", a mai spus Stoltz.

×
Subiecte în articol: economic