x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Iohannis: Nu poate fi vorba de o gaură în buget, e vorba de o sumă care nu s-a putut realiza

Iohannis: Nu poate fi vorba de o gaură în buget, e vorba de o sumă care nu s-a putut realiza

11 Ian 2017   •   17:20
Iohannis: Nu poate fi vorba de o gaură în buget, e vorba de o sumă care nu s-a putut realiza
Sursa foto: FOTO: Diana Oros

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu poate fi vorba despre o gaură în buget, aşa cum a susţinut liderul PSD, Liviu Dragnea, ci de "o sumă care nu s-a realizat".


"Am discutat foarte pe scurt această chestiune. Din motive pe care nu le cunosc, s-a vehiculat iniţial sintagma de gaură la buget, ceea ce nici nu poate fi vorba. E vorba de o sumă care nu s-a realizat, pur şi simplu, la încasări, din motive pe care vor trebui să le explice alţii, nu eu. Cei care au guvernat. Cert este că nu a plecat nimeni cu banii acasă", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni, la finalul întâlnirii avute cu premierul Sorin Grindeanu şi cu ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan.

Iohannis a precizat că acest subiect ar trebui lăsat în seama celor care "se pricep".

"Cred că este bine să o luăm încet cu aceste anchetări din partea Parlamentului. Cred că ar fi foarte bine ca cei care ce pricep la aceste chestiuni să facă o analiză foarte serioasă şi să nu se ducă discuţia la nivel de contre politice", a subliniat Iohannis.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis iohannis buget liviu dragnea