x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ionuț Stroe: Calea ferată Aeroportul Otopeni-Gara de Nord va fi gata pe 26 august

Ionuț Stroe: Calea ferată Aeroportul Otopeni-Gara de Nord va fi gata pe 26 august

06 Mai 2020   •   14:13
Ionuț Stroe: Calea ferată Aeroportul Otopeni-Gara de Nord va fi gata pe 26 august
Sursa foto: ionut stroe/facebook

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat că linia de cale ferată dintre Aeroportul "Henri Coandă" și Gara de Nord va fi gata la sfârșitul lunii august. 

"Investiția care aduce Bucureștiul în secolul 21: calea ferată Aeroportul Otopeni-Gara de Nord, “poarta de intrare în București” pentru suporterii de la Euro2020 care va fi gata pe 26 august. Dar mult mai importantă e utilitatea generală", a scris acesta pe Facebook.

Stroe a mai precizat că durata călătoriei va fi de 10 minute.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, şi consilierul onorific al premierului pentru organizarea EURO 2020, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, au vizitat lucrările de modernizare la Aeroportul "Aurel Vlaicu" şi de construcţie a căii ferate care va lega Gara de Nord de Aeroportul Internaţional ''Henri Coandă''. Cele două obiective fac parte dintre angajamentele României pentru organizarea meciurilor de la EURO 2020.

Capitala va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală pe Arena Naţională. Dacă se califică în urma barajului de Liga Naţiunilor, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: tren aeroport ionut stroe euro 2020