x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Trimiși în judecată în dosarul Carpatica Asig

Trimiși în judecată în dosarul Carpatica Asig

de Cristian Anton    |    07 Feb 2017   •   19:20
Trimiși în judecată în dosarul Carpatica Asig
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

DNA a trimis în judecată patru inculpaţi din dosarul Carpatica Asig, trei dintre ei sub control judiciar şi unul în libertate. Anterior, alţi doi inculpaţi au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei. Dosarul a fost trimis la Tribunalul Bucureşti.

 

DNA i-a trimis în judecată sub control judiciar pe Dan Hosu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de influenţă, dare de mită, instigare la acces ilegal la un sistem informatic şi instigare la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, pe Cătălin Marian Cataramă, acuzat de luare de mită, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, ambii şefi în IGPR, precum şi pe Ion Sorin Tatu, pentru trafic de influenţă. În stare de libertate a fost deferită justiţiei Angela Toncescu, membru în Consiliul de Administraţie al SC Carpatica Asig SA Sibiu, pentru trei infracţiuni de cumpărare de influenţă.

Angela Toncescu, reţinută anul trecut în dosarul Carpatica Asig, a fost şef al Consiliului pentru Supravegherea Asigurărilor.

×