x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Lucian Ghiorghiu, Cotidianul: Ar putea fi aceeaşi scenă cu cea din scandalul Ridzi

Lucian Ghiorghiu, Cotidianul: Ar putea fi aceeaşi scenă cu cea din scandalul Ridzi

11 Aug 2009   •   00:00

Scena pe care s-au ţinut concertele organizate de ministerul Turismului la Mangalia în zilele de 18 şi 19 aprilie, pentru care insitituţia a plătit 64.000 de euro ar putea fi aceeaşi scenă folosită la evenimentele organizate de Monica Iacob Ridzi, fostul ministrul al Sporturilor, despre care Media Pro Pictures spune că a costat 24.000 de euro, a susţinut Lucian Gheorghiu, jurnalist la "Cotidianul" în faţa Comisiei care anchetează activitatea ministerului Turismului.

El a spus că scena avea accesorii prea multe pentru genul de concerte la care au fost folosite. "Am studiat catalogul firmelor ce se ocupă cu închirierea de scene din vestul ţării şi am ales una care avea o scenă asemănătoare cu cea de la concerte. Managerul, care a preferat anonimatul, a spus că nu costa mai mult de 33-35.000 de euro. Un coleg de la serviciul tehnic de la Realitatea mi-a confirmat că preţul era mult sub 30.000 de euro" a mai spus Gheorghiu.

După finalizarea audierilor ziariştilor care au semnalat nereguli la Ministerul Turismului, membrii comisiei de anchetă au preferat să tragă concluziile acestor audieri în absenţa reprezentanţilor presei, preşedintele comisiei invitându-i pe ziarişti să iasă din sală.

×
Subiecte în articol: economic