x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Magazinele IKEA din București se redeschid pe 15 mai

Magazinele IKEA din București se redeschid pe 15 mai

14 Mai 2020   •   12:28
Magazinele IKEA din București se redeschid pe 15 mai

IKEA România anunţă redeschiderea magazinelor pe 15 mai, în baza deciziilor Guvernului privind relaxarea măsurilor de restricție. Magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady vor fi deschise de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 21.00.

Cumpărăturile vor fi organizate cu luarea măsurilor de siguranță, respectiv distanțarea fizică, purtarea echipamentului de protecție și dezinfectarea zilnică a spațiilor.

„Suntem bucuroși să vedem că situația din regiune se îmbunătățește și că, după Zagreb și Belgrad, ne putem redeschide și magazinele din România. Le mulțumim tuturor angajaților noștri care și-au desfășurat activitatea având sarcini complet noi pentru a ne putea servi clienții într-o nouă manieră în această situație. Ținând cont de faptul că sănătatea și siguranța oamenilor reprezintă prioritatea noastră, ne dorim să redeschidem într-un mod responsabil, în care clienții și angajații noștri să se simtă în siguranță să cumpere și să lucreze. În acest sens, vom continua să aplicăm toate măsurile și recomandările de siguranță pe care le-am urmat în perioada de închidere temporară," a declarat Violeta Neniță, market manager IKEA Romania.

Magazinul cu delicatese suedeze va fi deschis din 15 mai. Restaurantele, bistro-urile și locurile de joacă SMÅLAND rămân deocamdată închise.

 

×
Subiecte în articol: ikea