x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Mesajele multimedia intre Connex si Orange

Mesajele multimedia intre Connex si Orange

04 Iun 2004   •   00:00

Clientii Orange si Connex pot transmite mesaje multimedia (MMS) intre cele doua retele.

Cei doi operatori de telefonie mobila au anuntat incheierea unui acord de interconectare pentru acest tip de serviciu, ce a intrat in vigoare de la data de 1 iunie.

DECLARATII. "De ani de zile, clientii celor doua retele pot sa vorbeasca si sa schimbe mesaje scrise intre ei. Acum, ei au posibilitatea sa-si impartaseasca si mesajele ce imbina imagine, sunet si text", a explicat Ted Lattimore, presedintele Mobifon, operatorul retelei Connex.

La randul sau, directorul executiv al Orange Romania, Bernard Moscheni, a declarat: "Intrucat numarul de utilizatori MMS este in crestere, pentru dezvoltarea serviciului de mesaje multimedia pe piata romaneasca este necesar sa existe interconectarea intre cei doi operatori care ofera un astfel de serviciu".

TARIF. Tariful de baza pentru trimiterea unui MMS la nivel national este de 0,19 dolari, pret care nu include TVA. Serviciul MMS va functiona in conditiile specifice fiecarui operator de telefonie mobila si permite transmiterea (prin intermediul unui telefon cu capabilitati specifice) de mesaje multimedia care contin imagine, sunet si text. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: economic