x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Millennium BCP - Preturile citate nu sunt reale

Millennium BCP - Preturile citate nu sunt reale

10 Noi 2005   •   00:00

Millennium BCP nu va intra intr-un razboi al ofertelor in procesul de privatizare a celei mai mari banci romanesti, Banca Comerciala Romana, a declarat Paulo Teixeira Pinto CEO al bancii portugheze.
"Pentru acele active, in acele conditii, nu voi adauga nici un cent", a anuntat Teixeira Pinto. Potrivit acestuia, cifrele vehiculate de presa privind oferta facuta nu au fost cele reale. "Nu cunoaste nimeni pretul oferit de BCP" apreciaza el. "Inca nu am vazut citat pretul real, dar am vazut numeroase scenarii", a mai adaugat Teixeira Pinto.

PLANGERE. Declaratia survine dupa ce comisia de privatizare a BCR a inaintat Parchetului instantei supreme o plangere in care solicita procurorilor sa cerceteze eventuale scurgeri de informatii privind privatizarea bancii. Presa a publicat preturile oferite de participantii la privatizare. Erste Bank si Millennium BCP au ceva in comun, in afara de lupta pentru BCR. Firmele care le realizeaza campania de relatii publice, Synergy Communication, respectiv GMP, au avut legaturi cu presedinti ai Romaniei. GMP este firma lui Felix Tataru, care l-a consiliat pe Traian Basescu in batalia pentru fotoliul de presedinte al Romaniei. La Synergy Communication unul din actionari este Sanda Pralong, fost consilier personal al presedintelui Emil Constantinescu.

×
Subiecte în articol: economic