x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ministerul Economiei: Nu avem probleme cu gazele. Au fost doar întreruperi accidentale

Ministerul Economiei: Nu avem probleme cu gazele. Au fost doar întreruperi accidentale

31 Ian 2012   •   11:51
Ministerul Economiei: Nu avem probleme cu gazele. Au fost doar întreruperi accidentale

Secretarul de stat in ministerul Economiei a asigurat populatia ca nu sunt probleme in furnizarea gazelor. "Stiu ca exista aceasta temere, dar exista cantitatile de gaz necesare pentru alimentarea consumatorilor. Sunt intreruperi accidentale", a declarat Stafie. Secretarul de stat a precizat ca in ultimele zile, consumul a crescut cu 20%, iar importurile au crescut de la zi la zi "tocmai pentru a asigura presiunea necesara".

'Consumul pentru luni a fost de 69 de milioane de metri cubi, marti este de 70 de milioane de metri cubi, iar in zilele urmatoare va fi la fel. Importurie au crescut de la zi la zi, in ideea de a asigura presiunea necesara pentru toti consumatorii. La nivelul TranGazului am luat toate masurile si in perioada imediat urmatoare vom incerca sa dam cat mai multe comunicate pe aceasta tema. Tinem presiunea sub control sa nu ajungem la un prag critic unde sa apara probleme. Nu este cazul sa declansam nicio situatie de urgenta', a mai spus Claudiu Stafie.

×