x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Mitsubishi Electric Europe are o sucursală în România

Mitsubishi Electric Europe are o sucursală în România

17 Apr 2018   •   13:01
Mitsubishi Electric Europe are o sucursală în România

Mitsubishi Electric Europe, prin divizia Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, a inaugurat prima sucursală a companiei din România, la Bucureşti, întărind astfel prezenţa brandului pe piaţa locală.

 

'Mitsubishi Electric se bucură de mulţi ani de o prezenţă puternică pe piaţa românească. Investind în această nouă sucursală reconfirmăm angajamentul nostru în regiune şi marcăm începutul unei noi creşteri în Europa de Est', a declarat Yoji Saito, preşedinte şi CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V.

Noua sucursală din România se subordonează sucursalei din Italia, înfiinţată în 1985. Sucursala din Italia are 5 divizii comerciale (pentru moment sucursala românească va avea doar divizia de aparate de climatizare): Climatizare - aparate de aer condiţionat pentru reşedinţe, spaţii comerciale şi industriale, încălzire, dezumidificare şi purificarea aerului; Automatizări industriale şi mecatronică - sisteme şi dispozitive de automatizare industrială; Semiconductoare - componente electronice; Automobilistică - sisteme şi componente pentru controlul automobilelor şi vehiculelor cu motor; Transporturi - produse şi sisteme pentru transportul feroviar.

În 2017, cota de vânzări a companiei a fost de aproximativ 10 milioane de euro, totalizând 10% din piaţa locală de sisteme de climatizare. În ultimii ani, Mitsubishi Electric şi-a dublat cota de piaţă pentru produse electrice de acest gen, iar în 2018 se estimează o creştere suplimentară a vânzărilor.

La nivel global Mitsubishi Electric are o tradiţie de aproape un secol în dezvoltarea soluţiilor industriale şi casnice în diverse domenii de activitate ce includ dezvoltarea, producerea şi vânzarea echipamentelor electrice şi electronice folosite în procesarea şi comunicarea informaţiilor, dezvoltarea spaţială şi comunicaţii prin satelit, electronice de uz casnic, tehnologii industriale, tehnologii energetice, mijloace de transport şi echipamente de construcţii.

Compania este prezentă în 43 de ţări din toată lumea şi are peste 135.000 de angajaţi, iar în ultimul an fiscal, încheiat pe 31 martie 2017, a înregistrat o cifră de afaceri de 4.238,6 miliarde de yeni (37,8 miliarde dolari). AGERPRES

×