x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Mosul vine la banca pana la 31 ianuarie

Mosul vine la banca pana la 31 ianuarie

de Eugenia Mihalcea    |    19 Dec 2005   •   00:00
Mosul vine la banca pana la 31 ianuarie

Bancile au luat chip de Mos Craciun cu sacul plin in dorinta de a atrage cat mai multi clienti. Chiar daca restrictiile Bancii Nationale din ultimele luni s-au facut simtite, unele banci au iesit pe piata cu oferte incitante de Craciun.

AFACERI DE IARNA
Bancile au luat chip de Mos Craciun cu sacul plin in dorinta de a atrage cat mai multi clienti. Chiar daca restrictiile Bancii Nationale din ultimele luni s-au facut simtite, unele banci au iesit pe piata cu oferte incitante de Craciun.

Premii-surpriza, credite pentru nevoi personale cu dobanzi reduse, depozite care te inscriu la tombola cu premii. Pentru clientii bancilor, Mos Craciun poate veni pana la finele lunii ianuarie, perioada de desfasurare a promotiilor fiind de regula timp de doua luni.

SCAD DOBANZILE. Banca Comerciala Romana reduce promotional dobanzile la anumite tipuri de credite pentru persoane fizice. Campania se desfasoara pana la finele lunii ianuarie 2006. Astfel, BCR ofera cu aceasta ocazie creditul de nevoi personale, in lei, Divers Extra BCR cu o dobanda de 9,5% in cazul creditelor pe termen scurt si de 10% in cazul celor pe termen mediu si lung. Pentru creditele in EUR, cu dobanda variabila, MaxiCredit Super BCR, Motor Super BCR si Divers Super BCR, campania include de asemenea o oferta speciala.

Mai concret, in cazul MaxiCredit Super BCR (pentru nevoi personale) dobanda este de 8,4% in cazul creditelor pe termen scurt si de 8,9% in cazul celor pe termen mediu si lung. Pentru creditul Divers Super BCR dobanda este de 11% in cazul creditelor pe termen scurt si de 12% in cazul celor pe termen mediu si lung. De asemenea, BCR elimina, pe perioada campaniei, adica pana la 31.06.2006, comisionul de analiza aferent creditelor in lei si valuta.

PREMII ZILNICE. La BRD, incepand de la 5 decembrie 2005 si pana la 31 ianuarie 2006, clientii pot castiga premii in valoare de 1.000 de euro in fiecare zi si un premiu de 50.000 de euro. Daca cei mari au posibilitatea sa primeasca 60 de excursii la evenimente sportive pentru cate doua persoane, la Campionatul Mondial de Fotbal din Germania, la turneul de tenis de la Roland Garros si la Campionatul European de Gimnastica, BRD - Groupe Societe Generale ofera si copiilor premii de Sarbatori. Cei care participa la campanie au sansa sa castige 100 de burse la unele dintre cele mai renumite academii sportive din lume: academiile de fotbal ale cluburilor Real Madrid si Galatasaray, academia de tenis de la Roland Garros, precum si Bart Conner Gymnastics Academy din Statele Unite ale Americii. Clientii pot participa la promotie prin achizitionarea unui pachet de produse bancare pentru consum sau economisire, care au atasate carduri Visa si MasterCard cu imaginile campionilor Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

CREDITE DE CONSUM. Clientii Raiffeisen Bank sau cei care vor sa beneficieze de un credit de la aceasta banca trebuie sa stie ca exista promotie atat la creditele de consum, cat si la cele de nevoi personale. Mai exact, promotia Flexicredit se desfasoara pana la 31 decembrie 2005, si consta in diminuarea dobanzii cu patru puncte procentuale la creditele in lei pentru nevoi nenominalizate, pentru trei pachete de creditare - de 3.000 lei, 5.000 lei sau 10.000 de lei pe o durata de trei, patru sau cinci ani si o rata lunara de 102 lei, 135 lei si respectiv de 230 lei, cu o dobanda de 13,5% pe an. In ceea ce priveste creditele de consum, promotia valabila pana la 31 ianuarie 2006 consta intr-o dobanda de 0% in primele trei luni ale perioadei de creditare. Campania promotionala este valabila in toate magazinele partenerilor Raiffeisen Bank, precum si pentru toate creditele de consum acordate de banca.

NEVOI PERSONALE. Nici Bancpost nu a ramas mai prejos, si de la 7 decembrie a introdus o reducere a dobanzii la creditul pentru nevoi personale in lei. Cu alte cuvinte, daca vreti sa fiti Mos Craciun in aceasta iarna si doriti sa faceti cat mai multe cadouri celor dragi, trebuie sa stiti ca dobanda la creditul pentru nevoi personale la Bancpost a ajuns acum la 11,75 % pe an. Mai mult, suma maxima de creditare s-a dublat, ajungand la 35.000 de lei (RON), in timp ce ratele sunt mai mici, incep de la 33,18 lei/luna. Suma minima care poate fi imprumutata este de 1.500 de lei.

PENTRU CASE. Si la Piraeus Bank, din octombrie inca, dobanda la creditul imobiliar a scazut cu 3,4 puncte procentuale, ajungand astfel la 10,6%, in prezent. Piraeus Bank a lansat si creditul pentru nevoi personale ce se poate obtine fara girant si avans, fara a preciza destinatia banilor. Creditul se acorda in lei, suma putand varia intre 150 si 5.000 de euro, echivalent in lei. Dobanda oferita de Piraeus in cazul acestui credit a scazut la 12,6%.

ECONOMII. La Libra Bank, cei care isi fac depozite de economii pana la 20 decembrie, in oricare dintre sucursale, castiga dobanzi deosebite, dar si dreptul de a participa la o tombola care are ca premiu suma de 500 USD. Singura conditie este constituirea unui depozit de minimum 200 de euro sau USD sau 700 RON. Extragerea talonului castigator va avea loc la 22 decembrie.

CUMPARATURI MAI IEFTINE CU CARDUL
ATU. Bancile returneaza 2% din valoarea cumparaturilor
La Raiffeisen Bank este promotie si pentru cardul de credit in perioada 10 octombrie-31 decembrie. Adica, 0 lei taxa de emitere, 0% dobanda pentru o perioada de pana la 50 de zile, 0% comision pentru platile la comercianti, 0 lei taxa de administrare in primul an, pentru minimum 500 RON cheltuiti cu cardul la comercianti pana la 31 decembrie 2005. Si la BCR, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, se ofera un bonus de 2% posesorilor de carduri, persoane fizice. Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu card, de debit sau de credit, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
×