x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie O companie chineză e interesată de crearea unui sat turistic în staţiunea Băile Govora

O companie chineză e interesată de crearea unui sat turistic în staţiunea Băile Govora

23 Oct 2015   •   16:38
O companie chineză e interesată de crearea unui sat turistic în staţiunea Băile Govora

O delegaţie a unei companii din R.P. China a fost prezentă, vineri, la Primăria Băile Govora pentru a stabili detaliile unei posibile concesiuni de teren în zona Curături, pentru realizarea unui sat de vacanţă.

"Este o nouă întâlnire din seria pe care am avut-o cu investitorii pe tema noii Govore, cum am definit-o în PUG. Este vorba de un sat de vacanţă, un nou cartier de bungalouri, pensiuni, moteluri, în zona Curături. Aceste terenuri vor fi concesionate, iar delegaţia din R.P China s-a declarat interesată de această zonă. Am stabilit chiar pentru perioada următoare vizita în Govora a unor serii de turişti chinezi pentru a cunoaşte mai bine potenţialul staţiunii", a declarat, pentru AGERPRES, primarul din Govora, Mihai Mateescu.

Potrivit PUG Băile Govora, în zona Curături primăria staţiunii a realizat un proiect cu privire la amenajarea pe câteva zeci de hectare a unui sat turistic, prin care se urmăreşte dublarea capacităţii de cazare a staţiunii.

Aceeaşi delegaţie reprezintă compania din R.P China care a cerut în urmă cu o lună Primăriei Ocnele Mari date cu privire unele obiective - complexul balnear şi un parc - care urmează a fi scoase la licitaţie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: govora baile govora