x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Opel va coordona afacerile din România printr-un importator local

Opel va coordona afacerile din România printr-un importator local

29 Iul 2020   •   13:57
Opel va coordona afacerile din România printr-un importator local
Sursa foto: Andreas Liebschner

Opel va coordona afacerile din România prin importatorul local Trust Motors, reprezentantul Groupe PSA, respectiv Peugeot, Citroen şi DS Automobiles, a anunţat compania.

"Opel a făcut un alt pas în dezvoltarea strategiei sale de business pe pieţele europene selectate, cu scopul de a deveni mai agil, flexibil şi eficient, aşa cum este prezentat în planul strategic PACE.

Ca parte a măsurilor sale de susţinere a creşterii durabile, Opel intenţionează să coordoneze business-ul din România prin importatorul local independent de succes, Trust Motors SRL.

Trust Motors este deja importator oficial pentru mărcile Groupe PSA, Peugeot, Citroen şi DS Automobiles. În acest sens, un contract a fost semnat.

La finalizarea tranzacţiei planificate, Trust Motors SRL va deveni importator pentru România prin achiziţionarea business-ului local Opel. Angajaţii Opel vor fi transferaţi conform legilor aplicabile, cel mai târziu la data la care tranzacţia va fi finalizată", arată documentul.

Trust Motors SRL este importator în România pentru Peugeot, Citroen şi DS şi are o experienţă de 29 de ani în vânzări şi service.

Opel a vândut în România peste 9.000 de autovehicule, în 2019.

Groupe PSA a achiziționat Opel, în martie 2017, cu 2,2 miliarde de euro (2,4 miliarde de dolari), de la General Motors. 

×
Subiecte în articol: opel trust motors