x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Organizare - SIAB se muta in Otopeni

Organizare - SIAB se muta in Otopeni

20 Feb 2007   •   00:00

Editia din acest an a Salonului International Auto Bucuresti (SIAB) va avea loc in fostul magazin Metro din Otopeni, intrucat organizatorii au considerat ca spatiul pus la dispozitie de Romaero Baneasa, unde a fost organizata expozitia in ultimii ani, este insuficient. "Nu mai incapeam la Romaero, mai ales ca firma si-a extins capacitatile de productie. Ei ne-au oferit doar o parte din suprafata pe care am avut-o la editia din 2005, asa ca nu am mai putut prelungi contractul de inchiriere", a declarat ieri Victoria Lupu, directorul general al AMC-APIA Expo, organizatorul SIAB.

Suprafata amenajata va depasi 40.000 de metri patrati, cat au avut la dispozitie expozantii la editia anterioara, iar chiriile vor fi cu 10%-15% mai mari. "Incercam sa amenajam spatii expozitionale cu o suprafata totala de cel putin 40.000 de metri patrati, pentru ca ne asteptam la o participare mai larga a companiilor in acest an. In fiecare an am avut o crestere de 20% a numarului de firme participante si nu vedem de ce aceasta tendinta nu s-ar mentine, mai ales ca am intrat in Uniunea Europeana", a mai spus Lupu.

REVINE TIRIAC. Tiriac Auto ar putea participa la SIAB 2007, dupa ce nu a luat parte la editiile anterioare. Firma, care reuneste mai multi importatori, cu zece marci in portofoliu, a organizat o manifestare proprie, in care a prezentat peste 100 de modele.

"Din informatiile pe care le avem in acest moment putem spune ca Tiriac Auto va participa la SIAB 2007", a continuat Lupu. La editia din 2005 a SIAB au participat aproape 200 de expozanti. La salon au fost expuse peste 500 de automobile si motociclete.

×
Subiecte în articol: economic siab