x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Proiectarea şi construcţia centurii ocolitoare Rădăuţi vor costa peste 30 milioane de euro

Proiectarea şi construcţia centurii ocolitoare Rădăuţi vor costa peste 30 milioane de euro

24 Sep 2010   •   00:00

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va organiza o licitaţie pentru lucrări de execuţie şi proiectare a centurii oraşului Rădăuţi, judeţul Suceava, valoarea estimativă a contractului fiind de 117,64 milioane de lei, fără TVA (peste 30 milioane de euro), potrivit Mediafax.

Contractul are o durată de trei ani şi va fi finanţat de la bugetul de stat, se arată în anunţul de participare al licitaţiei.
Pentru a participa la licitaţie, printre altele, firmele interesate trebuie să depună o garanţie de 1,2 milioane de lei, să fi avut în ultimii trei ani o cifră medie de afaceri de minimum 150 milioane de lei şi să facă dovada că dispune de o sumă reprezentând 10% din valoarea ofertei pentru a susţine contractul.

Criteriul de atribuire va ţine cont în proporţie de 70% de preţ şi 30% de propunerea tehnică, iar ofertele pot fi depuse până la 25 octombrie, dată la care vor fi deschise.

Şoseaua, în lungime de 16 kilometri, este amplasată în intravilanul şi extravilanul localităţilor Rădăuţi şi Volovăţ şi în apropierea localităţilor Horodnicul de Sus şi Horodnicul de Jos.
Centura va avea şapte poduri şi două pasaje.

×
Subiecte în articol: economic