x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Rolls Royce, la Craiova

Rolls Royce, la Craiova

de Daniel Ionaşcu    |    24 Oct 2011   •   21:00

Reprezentanti de top ai Honeywell, Makino, Mott MacDonald, Rolls Royce si Portsmouth Aviation se vor intalni joi la Consiliul Judetean Craiova pentru a discuta cu autoritatile romane si afaceristii locali despre posibilitatea unor investitii in zona municipiului Craiova si in judetul Dolj.

Intalnirea de lucru este intitu­lata 'Platforma industriala a Cra­io­vei – oportunitati de dezvoltare' si la aceasta vor participa Jakub Hoda – reprezentantul Diviziei de Aparare si Industrie Ae­ros­pa­tia­­la din cadrul Honeywell, Reinhard Gruber – vicepresedinte Ma­ki­no Europa si manager pentru uni­­tatea care se ocupa de Europa Cen­trala, David Tarant – director in cadrul Mott MacDonald si Ca­lin Huma – director de dezvoltare in cadrul Portsmouth Aviation si re­prezentant al Rolls Royce in Romania. Honeywell produce de la sisteme de apa potabila pana la echipamente de automatizare, de securitate sau echipamente electronice pentru avioane. Compania are deja in Romania o fabrica de turbosuflante la Bucuresti, o fabrica de senzori in Lugoj. Makino este un producator de utilaj greu, software sau inginerie, in vre­me ce Mott MacDonald Group este prezenta in domeniile constructii, comunicatii, sanatate, pe­trol si gaze. Portsmouth Aviation de­serveste sectoarele de aparare, nu­clear si de inginerie.

La intalnire vor mai fi prezenti Tony Smith – reprezentantul Natiunilor Unite pentru Parteneriatul Public-Privat. Discutiile vor fi deschise de Lia Vasilescu, sena­tor de Dolj, Victor Ponta – pre­se­dintele PSD si Ion Prioteasa – presedintele CJ.

×