x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie România, promovată zilele acestea la târgurile de la Viena şi Stuttgart

România, promovată zilele acestea la târgurile de la Viena şi Stuttgart

de Mediafax    |    17 Ian 2012   •   15:03

Turismul balnear si montan, circuite, precum si oferte pentru city-break in marile orase de la noi din tara sunt promovate la Targul International de Turism "Caravan, Motor, Tourismus" (CMT) de la Stuttgart, desfasurat in perioada 14-22 ianuarie. In plus, in perioada 12-15 ianuarie, Romania a fost promovata la Targul International de Turism "Ferien Messe" de la Viena.

Unele agentii straine au ales chiar obiective turistice romanesti pentru a ilustra copertele ghidurilor cu care s-au prezentat la targul de la Viena, iar toate sejururile in tara noastra oferite de un turoperator austriac au fost epuizate, potrivit Mediafax.

"Agentia Kneissl Touristik a oferit un tur complet al Romaniei, pe ruta Oradea-Sibiu-Brasov-Sinaia-Bucuresti-Constanta-Iasi-Baia Mare, cu oprire la mai multe manastiri din Moldova si in Delta Dunarii, iar pe coperta brosurii agentia a ales sa promoveze manastirea Voronet. Vacante in Romania au vandut si alti turoperatori austrieci prezenti la targ, respectiv Klug der Reiselöewe, care a promovat destinatii din Delta Dunarii si Transilvania, Gruber, Club 50 si Ruefa Reisen", potrivit Mediafax.

Mai mult, oferta pentru un sejur romanesc cu destinatia Bucuresti-Sinaia-Bran, promovata la targ de agentia austriaca Ruefa Reisen, a fost epuizata, toate locurile disponibile fiind vandute.

Standul Romaniei la Viena a gazduit 26 de expozanti, hotelieri, agentii si asociatii din turism, autoritati publice locale si operatori economici din domenii conexe turismului. Targul de la Viena, aflat la cea de-a 37-a editie, este cea mai mare manifestare de profil din Austria.

La targul "CMT" de la Stuttgart, Romania este prezenta in ofertele mai multor agentii de turism de pe piata germana, printre care Messerschmidt Reisen, Neckermann, ITS si Gebeco/Dr. Tigges. Acestia ofera produse turistice precum circuite, city-break, turism balnear, turism montan, precum si sejururi pe litoralul romanesc.

La standul MDRT de la Stuttgart sunt prezenti 20 de expozanti romani.

Targul de la Stuttgart este cel mai mare din Europa dedicat turismului de caravana si camping, croaziere si concedii cu ambarcatiuni fluviale si maritime, cura, tratament si wellness.

×