x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie SFin, vânzări duble la chioşc faţă de Capital

SFin, vânzări duble la chioşc faţă de Capital

de Jurnalul National    |    14 Ian 2008   •   00:00

Revista Săptămâna Financiară, editată de trustul INTACT, a de­pă­şit detaşat publicaţia concurentă, Ca­pital, potrivit ultimelor date BRAT.

Revista Săptămâna Financiară, editată de trustul INTACT, a de­pă­şit detaşat publicaţia concurentă, Ca­pital, potrivit ultimelor date BRAT. Astfel, în luna sepetembrie, Săptămâna Financiară a înregistrat vânzări duble la chioşc faţă de re­vista Capital. Săptămâna Financiară a vândut 17.182 de exempla­re, cu 8.235 mai multe decât Capital. Publicaţia trustului Rengier mai depăşeşte Săptămâna Financi­a­ră doar la numărul cititorilor cu abonament.

Datele BRAT arată consolidarea poziţiei revistei Săptămâna Financiară de jucător important pe piaţa săptămânalelor economice. De la începutul anului, numărul cititorilor Capital a scăzut de la 11.481 în luna ianuarie la 8.947 în septembrie 2007, o parte dintre aceştia migrând către Săptămâna Financiară. Datele BRAT arată că revista trustului INTACT a dus la creşterea pieţei cititorilor de publicaţii economice. Astfel, dacă în ia­nuarie 2007, cele două reviste erau cumpărate la chioşc de 17.619 cititori, în septembrie, Săptămâna Financiară a ajuns să fie preferata a 17.182 de cititori, aproape cât nu­mă­ră întreaga piaţă la începutul anului.

×